tanulj

 velünk

 németül!

tanulj

online 

Ideális megoldás számodra, ha külföldön élsz, ha nem szeretnéd utazással tölteni az idődet vagy problémás eljárnod órára akár a távolság, akár egyéb okok miatt. ...

anyanyelvi

órák

Német nyelvterületen élsz, oda készülsz, vagy csak szeretnéd úgy megtanulni a nyelvet, ahogy a németek beszélik? Erre az “echte” anyanyelvi óráknál nincs alkalmasabb!

speciális

képzéseink

Német nyelvű állásinterjúra szeretnél felkészülni?

Általános vagy szakmai nyelvvizsgára készülsz?

Német egyetemen, főiskolán fogsz tovább tanulni?

ÚJ!

Svájci

német

Ha Svájcban élsz, vagy találkoztál már a svájci némettel, tisztában vagy vele, hogy szinte különálló nyelvvel van dolgod, melynek látszólag nem sok köze van a Hochdeutsch-hoz...

kik vagyunk?

...avagy kiktől fogsz nagyon jól megtanulni németül?

Schirrmacher Szilvia némettanár

Schirrmacher Szilvi

A Tanulj németül! alapítója és vezetője, tanulástechnikai specialista, kvalifikált tréner

Több mint két évtizede tartok magán németórákat. Mindig is kerestem az új és hatékony lehetőségeket, amelyekkel Te, mint németet tanuló könnyebben, hatékonyabban és nem utolsó sorban szórakoztatóbb módon tudsz németet tanulni. Két évtizedes tanítási tapasztalatom alapján pontosan tudom, mi okozza számodra a nehézségeket. Tudom, hogy neked is időből van a legkevesebb, ezért felesleges sallang és rizsa nélkül, idődet hatékonyan használva tanulod meg azt, amire tényleg szükséged van. Nem vagyok híve annak, hogy órán írogasd a gyakorlófeladatokat, ezeket házi feladatként adom fel. Az óra idejét inkább arra fordítjuk, hogy a tanultakat egyből beszédben is alkalmazzuk. Az a célom, hogy ne állj meg a passzív tudásnál, hanem lépj az aktív nyelvhasználat szintjére. Ha úgy érzed, elakadtál egy ponton a nyelvtanulásban, segítek neked feloldani a gátakat és tanulási tippekkel látlak el. 

Nagy örömömre az utóbbi időben olyan mértékben nőtt tanulóink száma, hogy bővítettük csapatunkat. Kollégáinkat a csapatunkban személyesen válaszottam ki. A legfőbb szempontom az volt, hogy ők is ugyanazt a szellemiséget, hozzáállást, szakértelmet és minőséget képviseljék, mint mi, ezenkívül pedig természetesen többéves magántanítási tapasztalattal rendelkeznek. 

Tovább...

Schirrmacher Marcus némettanár

Marcus Schirrmacher

A Tanulj Németül! társalapítója, német anyanyelvű, kommunikációs, állásinterjú és szaknyelvi specialista

Már Te is tudod, hogy a nyelvtudás, és emiatt a nyelvtanulás fontos, hiszen itt vagy és érdeklődsz. De az sem mindegy, milyen módszerrel tanulsz. Én mindig is az új, innovatív megoldások híve voltam (több új projektet is támogattam béta-teszterként, pl. Facebook, Google, Waze, Bubi, Wundercar). A több mint 10 éves tanítási tapasztalatommal kimozdítalak a komfortzónádból és megtanítalak gátlások nélkül folyékonyan németül kommunikálni. Óráimon 100%-osan azt és úgy tanulod, amit és ahogyan a németek is mondják. Ha érdekes, izgalmas, „nem tankönyvszagú” tananyagra vágysz, nálam jó helyen vagy. Nyelvterületre költözöl, vagy már ott élsz? Nem mersz megszólalni? Segítek legyőzni a félelmet, meglátod, nem ördöngösség elkezdeni németül beszélni! Céges interjúztató tapasztalatomat felhasználva felkészítelek az állásinterjún várható helyzetekre, majd a munkahelyi nyelvhasználatra. Ha speciális területen dolgozol, fordulj hozzám és begyakoroljuk a szakmádhoz szükséges németet, hogy gond nélkül tudj kommunikálni a kollégákkal.

Tovább...

Nem szeretnél időhöz kötve tanulni,  vagy nem tudod előre, mikor fogsz    ráérni a tanórára?

másfajta tanulási rendszer érdekel?

Sarudfalvi Bianka

Az osztrák dialektus specialistája Bécsből, online magántanítás több éves tapasztalattal.

Szeretettel üdvözöllek a nyelvtanulók izgalmas és kihívásokkal teli világában! Budapesten Nemzetközi Tanulmányok szakon diplomáztam, angolul és németül beszélek. Nyolc éve élek és dolgozom Ausztriában, de a német nyelv 20 éve az életem része. Óráinkkal szeretnék neked abban segíteni, hogy jó hangulatban, aktuális témákkal az élő, beszélt nyelvet úgy sajátítsd el, hogy közben nő az önbizalmad és csökkennek az idegennyelvvel esetlegesen kialakult gátlásaid beszédben, írásban, megértésben. Én is ismerem az érzést, amikor nincs motivációd vagy úgy érzed, hogy nem haladsz előre, de hidd el, minél jobban tudsz egy nyelvet, annál jobban fogsz érte rajongani és egyre büszkébb leszel magadra, mert tudom, hogy Te is meg tudod csinálni! Az óráink személyre szabottak, interaktívak és eredményesek lesznek!

Tovább...

 

"Ob du glaubst, du schaffst es, oder du schaffst es nicht, in beiden Fällen wirst du Recht haben." (Henry Ford)

 

"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz." (Henry Ford)

Nagy Bernadett.jpg

Nagy Bernadett

Több mint 10 éves tapasztalattal az online magántanításban és nyelviskolai tanításban, de belekóstoltam a gimnáziumi tanításba is.

Óráimon nagy hangsúlyt fektetek a beszédre illetve arra, hogy megszerettessem a nyelvet a diákjaimmal. Sokat böngészem a különböző német portálokat, sok aktualitást csempészek az órákba, így én is up-to-date vagyok a német mindennapokkal kapcsolatban. Diákjaimat, legyen szó bármilyen korosztályról, igyekszem partnerként tekinteni, ami számomra elengedhetetlen a közös munka sikerességéhez. Főként nyelvvizsgára való felkészülésben szoktak felkeresni, sok diákom tett le sikeresen Goethe, Telc illetve Euro nyelvvizsgát B2-es illetve C1-es szinten.

Tovább...

 

Ildi.jpg

Csíkné Udvaros Ildikó

 Felnőtteket, diákokat és gyerekeket is tanítok németre és angolra. Jó hangulatú óráimon a nyelvtanulás élvezetessé válik számodra.

Csíkné Udvaros Ildikó vagyok és abban segítek neked, hogy az idegennyelvet örömmel és magabiztosan tudd használni. 

Élvezem a tanítás minden percét és célom, hogy te ugyanígy legyél a tanulással. Gyorsan rád hangolódok és tudni fogom, hogy mi a neked legmegfelelőbb út, technika, módszer a célod eléréséhez.

Mottóm: motiválni, visszajelzést adni és jól érezni magunkat :) Angolt és németet tanítok felnőtteknek, kisgyermekeknek és diákoknak. 

Tovább...

Csikos Anett.jpg

Csikos Anett

A tanítás mellett szakfordító, 10 éves, nyelvterületen szerzett tapasztalattal. Különböző dialektusokat és szaknyelvet is tanítok.

Tíz évig éltem és dolgoztam német- és olasz nyelvterületen, pontosabban Ausztriában és az olaszországi, kétnyelvű Dél-Tirol tartományban. Felkészült nyelvtudással és középfokú nyelvvizsgával érkeztem az első kinti munkámra, mégis hatalmas nehézségekkel szembesültem a szóbeli kommunikáció kapcsán. Bármennyire is kiválóak voltak az írásbeli képességeim, szóban annál bátortalanabb voltam. Abba a típusba tartoztam, aki inkább meg sem szólal, ha nem tudja helyesen mondani. Végül sikerült ezt a belső gátat áttörnöm, és ebben szeretnék segíteni Neked is, hogy megszűnjön a beszédtől, a hibázástól való félelmed.

A német nyelv iránti szenvedélyemmel, a kinti éveim valós nyelvi tapasztalataival szeretnélek támogatni Téged a nyelvtanulásban! Szeretnélek segíteni Téged abban, hogy átlendülj a nyelvtani nehézségeken, és megmutatni Neked a nyelvtani rész izgalmait, logikáját és fontosságát, hogy Te is igényes nyelvhasználóvá avanzsálj!

Tovább...

Tanítványaink a nálunk megszerzett tudásukat többek közt a következŐ cégeknél kamatoztatják bel- és külföldön:

 • BOSCH Magyarország

 • RENAULT Magyarország

 • DENTAL UNION Kft.

 • KUSCHELMAMA - Babytragen und mehr

 • DENT-ELITE Fogszakorvosi - Szájsebészeti és Fogfehérítő Centrum

 • PENNY MARKET 

 • RAIFFEISEN BANK Magyarország        

 • NORTHGATE-ARINSO - NGA Human Resources

 • LIDL Magyarország

 • MERCEDES BENZ MAGYARORSZÁG

 • EPAM Software Product Development Services

 • Mondelēz International

 • Pappas Auto

 • Cognizant Technology Solutions Kft.

 • DM

 • SAP

 • Magyar TELEKOM

 • Hard Rock Café München

 • KCI, Kinetic Concepts Inc.

 • Skazka Bridal

 • KÉSZ Építő és Szerelő Zrt.

 • Hanseatische Hausbau GmbH

 • STA Travel

 • BIPA

 • IT Services Hungary

 • Cellent

 • REWE

 • EDEKA

 • Österreich Institut Budapest

 • SLK Klinikum am Gesundbrunnen

 • SWISS Air

 • Procter & Gamble Genf

 • General Electrics

Túl elfoglalt vagy egy személyes órához, akár Skype-on keresztül is?

Sosem tudod kiszámítani, hogy mikor fogsz ráérni egy tanórára, mert 

 • a munkádat kiszámíthatatlan időbeosztásban végzed

 • a gyerekek mindig felborítják a napi/heti időrended

 • folyamatosan utazol és nem mindig áll rendelkezésedre egy teljes óra a tanulásra?

Vagy egyszerűen csak szeretsz a saját magad tempójában haladni, akkor pont Neked alkottuk meg a German Online Coach online tananyagait!

Nézz körül az online német nyelvtanulás világában, töltsd le ingyenes tudásanyagainkat, vásárold meg online tanfolyamunkat, amiket bárhol a világban elő tudsz venni hely- és időkorlát-mentesen!

ingyenes ebook és hanganyag

Wir fahren auf Urlaub!

133 hasznos mondatot készítettünk el neked a Nyaralás témakörében németül – magyar fordítással. Ezentúl nem érezheted magad elveszettnek, bárhova is utazol, mert gördülékenyen fog menni az útbaigazítás kérése vagy az éttermi rendelés. Szeretteidet is biztonságban tudhatod, mert vészhelyzetek, problémák megoldására is összegyűjtöttük Neked az életmentő kifejezéseket. Hogy mindezt még jobban tudd hasznosítani, hanganyagként meghallgathatsz és gyakorolhatsz minden mondatot anyanyelvi kiejtéssel. Már csak le kell töltened és a telefonodon mindig veled lesz.

miben hiszünk?

Hisszük, hogy mindenki képes megtanulni egy idegennyelvet. 

Megosztjuk veled azokat a működő módszereket, tippeket és tanulási trükköket, amikkel könnyebben és hatékonyan megtanulhatsz németül.

A minőség számunkra fontos: nálunk csak olyat tanulsz, amit a németek is használnak.

Ha már egyszer energiát fektetsz a tanulásba, akkor tanuld meg jól!