tanulj

 velünk

 németül!

tanulj

online 

Ideális megoldás számodra, ha külföldön élsz, ha nem szeretnéd utazással tölteni az idődet vagy problémás eljárnod órára akár a távolság, akár egyéb okok miatt. ...

anyanyelvi

órák

Német nyelvterületen élsz, oda készülsz, vagy csak szeretnéd úgy megtanulni a nyelvet, ahogy a németek beszélik? Erre az “echte” anyanyelvi óráknál nincs alkalmasabb!

speciális

képzéseink

Német nyelvű állásinterjúra szeretnél felkészülni?

Általános vagy szakmai nyelvvizsgára készülsz?

Német egyetemen, főiskolán fogsz tovább tanulni?

ÚJ!

Svájci

német

Ha Svájcban élsz, vagy találkoztál már a svájci némettel, tisztában vagy vele, hogy szinte különálló nyelvvel van dolgod, melynek látszólag nem sok köze van a Hochdeutsch-hoz...

kik vagyunk?

...avagy kiktől fogsz nagyon jól megtanulni németül?

Schirrmacher Szilvi

A Tanulj németül! alapítója és vezetője, tanulástechnikai specialista

Több mint két évtizede tartok magán németórákat. Mindig is kerestem az új és hatékony lehetőségeket, amelyekkel Te, mint németet tanuló könnyebben, hatékonyabban és nem utolsó sorban szórakoztatóbb módon tudsz németet tanulni. Két évtizedes tanítási tapasztalatom alapján pontosan tudom, mi okozza számodra a nehézségeket. Tudom, hogy neked is időből van a legkevesebb, ezért felesleges sallang és rizsa nélkül, idődet hatékonyan használva tanulod meg azt, amire tényleg szükséged van. Nem vagyok híve annak, hogy órán írogasd a gyakorlófeladatokat, ezeket házi feladatként adom fel. Az óra idejét inkább arra fordítjuk, hogy a tanultakat egyből beszédben is alkalmazzuk. Az a célom, hogy ne állj meg a passzív tudásnál, hanem lépj az aktív nyelvhasználat szintjére. Ha úgy érzed, elakadtál egy ponton a nyelvtanulásban, segítek neked feloldani a gátakat és tanulási tippekkel látlak el. 

Nagy örömömre az utóbbi időben olyan mértékben nőtt tanulóink száma, hogy csapatunkat. Kollégáinkat a csapatunkban személyesen válaszottam ki. A legfőbb szempontom az volt, hogy ők is ugyanazt a szellemiséget, hozzáállást, szakértelmet és minőséget képviseljék, mint mi, ezenkívül pedig természetesen többéves magántanítási tapasztalattal rendelkeznek. 

Tovább...

Marcus Schirrmacher

A Tanulj Németül! társalapítója, német anyanyelvű, kommunikációs, állásinterjú és szaknyelvi specialista

Már Te is tudod, hogy a nyelvtudás, és emiatt a nyelvtanulás fontos, hiszen itt vagy és érdeklődsz. De az sem mindegy, milyen módszerrel tanulsz. Én mindig is az új, innovatív megoldások híve voltam (több új projektet is támogattam béta-teszterként, pl. Facebook, Google, Waze, Bubi, Wundercar). A több mint 10 éves tanítási tapasztalatommal kimozdítalak a komfortzónádból és megtanítalak gátlások nélkül folyékonyan németül kommunikálni. Óráimon 100%-osan azt és úgy tanulod, amit és ahogyan a németek is mondják. Ha érdekes, izgalmas, „nem tankönyvszagú” tananyagra vágysz, nálam jó helyen vagy. Nyelvterületre költözöl, vagy már ott élsz? Nem mersz megszólalni? Segítek legyőzni a félelmet, meglátod, nem ördöngösség elkezdeni németül beszélni! Céges interjúztató tapasztalatomat felhasználva felkészítelek az állásinterjún várható helyzetekre, majd a munkahelyi nyelvhasználatra. Ha speciális területen dolgozol, fordulj hozzám és begyakoroljuk a szakmádhoz szükséges németet, hogy gond nélkül tudj kommunikálni a kollégákkal.

Tovább...

Nem szeretnél időhöz kötve tanulni,  vagy nem tudod előre, mikor fogsz    ráérni a tanórára?

másfajta tanulási rendszer érdekel?

Sarudfalvi Bianka

Az osztrák dialektus specialistája Bécsből, online magántanítás több éves tapasztalattal.

Szeretettel üdvözöllek a nyelvtanulók izgalmas és kihívásokkal teli világában! Budapesten Nemzetközi Tanulmányok szakon diplomáztam, angolul és németül beszélek. Nyolc éve élek és dolgozom Ausztriában, de a német nyelv 20 éve az életem része. Óráinkkal szeretnék neked abban segíteni, hogy jó hangulatban, aktuális témákkal az élő, beszélt nyelvet úgy sajátítsd el, hogy közben nő az önbizalmad és csökkennek az idegennyelvvel esetlegesen kialakult gátlásaid beszédben, írásban, megértésben. Én is ismerem az érzést, amikor nincs motivációd vagy úgy érzed, hogy nem haladsz előre, de hidd el, minél jobban tudsz egy nyelvet, annál jobban fogsz érte rajongani és egyre büszkébb leszel magadra, mert tudom, hogy Te is meg tudod csinálni! Az óráink személyre szabottak, interaktívak és eredményesek lesznek!

Tovább...

 

"Ob du glaubst, du schaffst es, oder du schaffst es nicht, in beiden Fällen wirst du Recht haben." (Henry Ford)

 

"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz." (Henry Ford)

Borbély Gábor

Tapasztalt tréner német és angol nyelven, az üzleti kommunikáció, tárgyalástechnika és munkahelyi szaknyelvek specialistája, több éves gyakorlattal az online magántanításban.

Az ember hihetetlen dolgokra képes, ha nem gördít akadályokat saját maga elé. Hiszek abban, hogy a tanulásnak, tudás megszerzésének kizárólag saját magunk szabunk határokat, akár tisztában vagyunk ezzel, akár nem. Ahogy abban is, hogy a tudás átadásának, tanításnak nincs egyetemes, mindenhol alkalmazható, illetve alkalmazandó módszere. Nem szereted a tankönyvet? Akkor nem erőltetjük. Amint elhatároztad, hogy milyen célt szeretnél elérni a nyelvtanulással, illetve tudod, mennyi idő áll rendelkezésedre, én azon leszek, hogy a legtöbbet kihozzam belőled. Sőt, inkább csak megmutatom, hogy ez neked magadtól is elég jól megy :)

Tovább...

 

Nagy Bernadett

Több mint 10 éves tapasztalattal az online magántanításban és nyelviskolai tanításban, de belekóstoltam a gimnáziumi tanításba is.

Óráimon nagy hangsúlyt fektetek a beszédre illetve arra, hogy megszerettessem a nyelvet a diákjaimmal. Sokat böngészem a különböző német portálokat, sok aktualitást csempészek az órákba, így én is up-to-date vagyok a német mindennapokkal kapcsolatban. Diákjaimat, legyen szó bármilyen korosztályról, igyekszem partnerként tekinteni, ami számomra elengedhetetlen a közös munka sikerességéhez. Főként nyelvvizsgára való felkészülésben szoktak felkeresni, sok diákom tett le sikeresen Goethe, Telc illetve Euro nyelvvizsgát B2-es illetve C1-es szinten.

Tovább...

 

Gonda Laura

 Minden korosztályt szívesen tanít angolra,

a gyarkolatban is hasznosítható angoltudást ad át beszédközpontú óráin.

Középiskolás éveim után 3 évet töltöttem munkával és utazással Európa körül. Mindenhol az angoltudásomra támaszkodtam. Jelenleg Olaszországban élek, a csizma sarkán. Itt az olasz nyelvű egyetemen tanulok anglisztika és germanisztika szakon és tanulmányaim mellett angolt tanítok, főleg magyaroknak (de más nemzetiségűeknek is), online. Gyerkőcökkel is van tapasztalatom. Fontosnak tartom, hogy jó hangulatban, stresszmentesen teljenek a főleg beszédközpontú óráink. Mindenki különböző iramban tanul nyelveket. Az órák ehhez igazodnak, mindig személyre szabottak. A célom az, hogy a diákjaim félelem nélkül használják, beszéljék a nyelvet. 

Tovább...

Tanítványaink a nálunk megszerzett tudásukat többek közt a következŐ cégeknél kamatoztatják bel- és külföldön:

 • BOSCH Magyarország

 • RENAULT Magyarország

 • DENTAL UNION Kft.

 • KUSCHELMAMA - Babytragen und mehr

 • DENT-ELITE Fogszakorvosi - Szájsebészeti és Fogfehérítő Centrum

 • PENNY MARKET 

 • RAIFFEISEN BANK Magyarország        

 • NORTHGATE-ARINSO - NGA Human Resources

 • LIDL Magyarország

 • MERCEDES BENZ MAGYARORSZÁG

 • EPAM Software Product Development Services

 • Mondelēz International

 • Pappas Auto

 • Cognizant Technology Solutions Kft.

 • DM

 • Magyar TELEKOM

 • Hard Rock Café München

 • KCI, Kinetic Concepts Inc.

 • Skazka Bridal

 • KÉSZ Építő és Szerelő Zrt.

 • Hanseatische Hausbau GmbH

 • STA Travel

 • BIPA

 • IT Services Hungary

 • Cellent

 • REWE

 • EDEKA

 • Österreich Institut Budapest

 • SLK Klinikum am Gesundbrunnen

 • SWISS Air

 • Procter & Gamble Genf

 • General Electrics

Túl elfoglalt vagy egy személyes órához, akár Skype-on keresztül is?

Sosem tudod kiszámítani, hogy mikor fogsz ráérni egy tanórára, mert 

 • a munkádat kiszámíthatatlan időbeosztásban végzed

 • a gyerekek mindig felborítják a napi/heti időrended

 • folyamatosan utazol és nem mindig áll rendelkezésedre egy teljes óra a tanulásra?

Vagy egyszerűen csak szeretsz a saját magad tempójában haladni, akkor pont Neked alkottuk meg a German Online Coach online tananyagait!

Nézz körül az online német nyelvtanulás világában, töltsd le ingyenes tudásanyagainkat, vásárold meg online tanfolyamunkat, amiket bárhol a világban elő tudsz venni hely- és időkorlát-mentesen!

ingyenes ebook és hanganyag

Wir fahren auf Urlaub!

133 hasznos mondatot készítettünk el neked a Nyaralás témakörében németül – magyar fordítással. Ezentúl nem érezheted magad elveszettnek, bárhova is utazol, mert gördülékenyen fog menni az útbaigazítás kérése vagy az éttermi rendelés. Szeretteidet is biztonságban tudhatod, mert vészhelyzetek, problémák megoldására is összegyűjtöttük Neked az életmentő kifejezéseket. Hogy mindezt még jobban tudd hasznosítani, hanganyagként meghallgathatsz és gyakorolhatsz minden mondatot anyanyelvi kiejtéssel. Már csak le kell töltened és a telefonodon mindig veled lesz.

miben hiszünk?

Hisszük, hogy mindenki képes megtanulni egy idegennyelvet. 

Megosztjuk veled azokat a működő módszereket, tippeket és tanulási trükköket, amikkel könnyebben és hatékonyan megtanulhatsz németül.

A minőség számunkra fontos: nálunk csak olyat tanulsz, amit a németek is használnak.

Ha már egyszer energiát fektetsz a tanulásba, akkor tanuld meg jól!

 • Tanulj németül! facebook oldala

Honlapunkat készítette és folyamatosan karbantartja tartalmainkat: Az Adminisztrátor

2017 © Copyright - German Online Coach, Tanulj németül! ǀ email: szilvia.schirrmacher@gmail.com 

NAIH-120084/2017.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now