Egyéni és páros órák

Andrea, Budapest

Szilvinél és Marcusnál jobb némettanárokat nem ismerek. Szilvi a pontos, precíz és logikus magyarázataival szinte észrevétlenül tölti belém a német nyelvet, elmondhatom, hogy vele végre nem tűnik megtanulhatatlannak ez a nyelv. Marcus pedig az anyanyelvi kiejtésével, folyékony és természetes beszédével olyan helyzeti előnyt ad a németül tanulók számára, hogy az fényévekre röpít engem a beszéd világában. Minden iskolást, felnőttet hozzájuk iratnék

Eszter, Zürich

Közel öt éve kezdtem el feleleveníteni az erősen megkopott némettudásomat, melyben Szilvi és Marcus azóta is hatalmas segítséget nyújtanak. Legyen szó akár nyelvtani alapokról, akár felsőfokú nyelvvizsgához szükséges részletekről, mindig alapos és egyben könnyen emészthető válaszokat, valamint a hagyományos német nyelvtankönyvekből kimaradt, hasznos információkat kapok.

Petra, Baar (Svájc)

Azt szeretem a legjobban Szilvi és Marcus óráiban, hogy soha nem unalmasak. A feladatok változatosak és érdekesek, mindig új kihívások elé állítanak. Kezdő német tanulókét nagyon fontos számomra, hogy megértsem a nyelvtani szabályokat és nyelv logikáját, amiben nagyon sok segítséget kapok tőlük. Ha valamit nem értek, bátran kérdezhetek és a feladatokon keresztül jól be tudom gyakorolni a szabályokat.

Szilvi, Svájc

Nagyon szeretek velük tanulni, nagyon jó tanárnak tartom őket. Több, mint fél éve vagyok a tanítványuk és nagyon meg vagyok velük elégedve. Nagy a türelmük hozzám, segítőkészek és az órák mindig barátságosan, jó hangulatban telnek. Az volt a kívánságom, hogy inkább beszédközpontú órákat szeretnék és ezt teljesítik teljes mértékben. A saját igényeimhez igazodnak. A tananyag is szuper, sokszínű, változatos és egyáltalán nem unalmas. Nagyon örülök, hogy rájuk találtam s mellettük döntöttem, ajánlom őket mindenkinek.

Anita, Budapest

Nagyon elégedett vagyok Szilvi és Marcus óráival. Szilvi nagyon jól magyarázza el a nyelvtani dolgokat, és eddig még minden, részletekbe menő („fine tuning”) kérdésemre is tudott válaszolni.  Szép a kiejtése is – különben nem is tanulnék vele!  Marcust is öröm hallgatni!  Az pedig külön kihívás, hogy vele magyarul nem is lehet kommunikálni, így még jobban össze kell szednem minden tudásomat, ami természetesen előnyömre válik.

Zsolt, Regensburg

Azért választottam őket, mert ennél jobb kombináció igazából nem nagyon van. Szilvi óráin a nyelvtant tudom megtanulni (amivel azelőtt igen csak hadilábon álltam, de már nem), Marcus-szal a beszédet gyakorlom, ami nekem szintén nagyon fontos, mivel nyelvterületen élek, és az itt használatos nyelvezet eléggé eltér attól, amit az iskolában tanítottak.

Gina és Jocó,

Németország

Anettről csak jót tudunk mondani. Tényleg azt tanulunk, amit megbeszéltünk, nagyon barátságos és segítőkész. Jól telnek a németóráink. :)

Mindenkinek csak ajánlani tudom. :) 

Lili, Budapest

Anett egy nagyon segítőkész, kedves nyelvtanár. Az órák rendkívül élvezhetőek nála. Ha nem értettem valamit, azt többször, akár többféleképpen is elmagyarázta, ami nagyon pozitív volt számomra. 

Anettet tudom ajánlani bárkinek, nagyon segítőkész, nem unalmasak az órák, óra előtt küldi a témát, amiből dolgozni fogunk, és ötleteket ad, hogy mitől mehetne még jobban a némettanulás.

Júlia, Svájc

Eszti, Svájc

A németem fejlesztését ösztönzendő a felsőfokú nyelvvizsgát tűztem ki célomul, melynek írásos részére Szilvi remek felkészítő anyaggal trenírozott, míg Marcus főként a szóbelire készített fel és látott el frappáns tippjeivel. Ennek eredményeként nem csak a hétköznapokban zsebeltem be jó pár dícséretet a szembetűnő fejlődésért, hanem a felsőfokú nyelvvizsgát is 98%-osra teljesítettem (írásbeli 68/70 pont, szóbeli 30/30 pont!). Az eredmény magáért beszél, és én hálás vagyok mindkettőjüknek a kiemelkedő munkájukért, valamint a közösen elért sikerekért.

Andi, Svájc

Kitűzött célom volt, hogy a német tudásom egy stabil A2-es szintről 5 hónap alatt B2-re tornásszam fel, hogy sikeres B2-es ÖSD nyelvvizsgát tehessek, és ehhez kerestem Skype-os felkészítő tanárt. Több, kevésbé sikeres próbaóra után szerencsére rábukkantam Szilvire és Marcusra, akiknek a professzionalitása és több éves nyelvtanítási tapasztalata már a honlapjukról szembetűnő volt, és így szinte nem volt kérdés, azonnal tudtam, hogy őket akarom. :)

Mindketten nagyon célirányosan tanítanak, sok házival, de változatos feladatokkal motiváltak és segítettek célom elérésében. Szilvivel a nyelvtan egyszerű és könnyen átlátható, Marcussal a beszélgetős órákon sokat nevettem, de legalább annyit tanultam is. Mindkettőjükkel nagyon jó hangulatban teltek az óráink, és hála részben nekik, 5 hónappal később nem csak hogy sikeresen lenyelvvizsgáztam, de majdnem maximális pontszámmal! Köszönöm szépen!

Tíz év német, majd közel tíz év kihagyás után kerestem újra némettanárt - így leltem rá Szilvire és Marcusra. A Skype-os órák rugalmassága a sok utazást jelentő munkám mellett külön előnyt jelent, hiszen tanulni bárhol, bármikor lehet! Egy kis cizellálás, nyelvtani és stilisztikai pontosítás, illetve a további fejlődés reményében vágtam bele ismét a némettanulásba. Szilvi és Marcus kedvessége, professzionalitása és segítőkészsége pedig meggyőzött arról, hogy a megfelelő segítséget választottam a céljaim eléréséhez. Egy svájci tanári diploma és egy C2-es Grosses Deutsches Sprachdiplom megszerzése után pedig "fine tuning" jelleggel továbbra is heti egyszer kilencven percben beszélgetek velük - a nyelvtanulásnál ugyanis nem a cél, hanem maga az út a lényeg.

Ági, Zürich

Zsuzsi & Peti, Németország

Először nem tudtam elképzelni, hogy működik a páros óra, ráadásul online formában, de Szilvi ajánlotta, próbáljuk meg. Nem csalódtunk, párommal nagyon szeretjük ezeket a páros németórákat! Szuper, hogy rengeteget beszélünk, változatos feladatokat kapunk és úgy elröppen az idő, hogy észre se vesszük. Nagyon hasznosnak tartom, hogy hétről hétre házi feladatot is kapunk, Szilvi külön-külön javítja ki nekünk. 

Brigitta, Ausztria

Azt szeretem Gábor óráiban, hogy nem unalmasak. Jól felépitett és tartalmas órákat nyújt. A személyében egy órákra jól felkészült tanárt ismertem meg. 

Az órák során kérésemnek megfelelően a kommunikációra, és csak a számomra fontos dolgokra helyezte a hangsúlyt.
Szívesen ajánlom őt mindenkinek.

Diána, Svájc

Az élet külföldre sodort, és fel kellett támasztanom a 8 éve nem használt (C1-es) német tudásom. Egy ideje már porolgattam egyedül a németem, de éreztem, hogy szükségem van segítségre. Mikor tanárt kerestem, fontos volt számomra, hogy az oktatás személyre szabott legyen, erősen kommunikációra épüljön. Nagyon örültem, hogy Marcus anyanyelvi tanár, mivel az órán nem váltok át magyarra, ha valami nem megy... ahogy ezt az életben sem tehetném meg. Szilvivel pedig főként a nyelvtant gyakoroljuk. Egymást kiegészítve így remek csapatot alkotnak együtt. Mindketten rugalmasak a témákat illetően, kedvesek, türelmesek, öröm velük beszélgetni. Csupán egy hónapja tanulok velük, de nagyon sokat köszönhetek nekik. Amellett, hogy a komfort zónám folyamatosan bővül, az első nagy sikerélményem, hogy a kommunikációm eleget fejlődött ahhoz, hogy német nyelvterületen felvettek a munkahelyemre. Szívből ajánlom őket mindenkinek.

Annamária, Budapest

8 és fél évet dolgoztam folyami hajón, ahol főképp német nyelven éltem az életemet, leginkább szóban.

Másfél éve hazajöttem és belevágtam a szárazföldi létbe.

Sikerült ismét a német nyelvvel kapcsolatosan munkát találnom, viszont most inkább írásban kell használnom, és gyorsan kibújt a szög a zsákból, hogy a német nyelvtanom vetekszik Fekete Pákó magyar nyelvtanával. :P

Gondoltam ennek a fele sem tréfa, így nekiláttam nyelvtanárt keresni az interneten. Így bukkantam rá Szilviékre.

Láttam Skype-on oktatnak, és egy kicsit féltem tőle, hogy ez mennyire működőképes, mert előtte még sosem próbáltam. Abszolút elnyerte a tetszésemet, rengeteg időt és fáradtságot spórolok vele.

Sosem gondoltam volna, hogy maci naciban ülve a kanapén fogok ilyen minőségű oktatásban részesülni.:)

Csak legekben tudok beszélni Szilviről és Marcusról is. Emberileg és tanárként is nagyra tartom őket. Oktatásaikban mindent megkapok, amit szerettem volna. Az órák jó hangulatban telnek, sose egyformák és kihívásokkal teliek. :)

A mai napig áldom azt a pillanatot, amikor úgy döntöttem, velük veszem fel a kapcsolatot.

Bátran ajánlom mindenkinek, függetlenül attól, hogy éppen hol tart a német nyelvtudása.

A gimiben 8 évig tanultam németet, de nem jutottam el a nyelvvizsgáig, így egy évvel ezelőtt úgy vágtam neki a német tanulásnak, hogy a B2-es szint volt a cél. Berni rengeteget segített, a típusfeladatokban nagyon jártas, de ami még szuperebb, hogy az órái nagyon vidám hangulatban telnek. Az óra alatt sokat beszélgettünk németül, izgalmas és aktuális témákról. Számomra az is nagyon motiváló volt, hogy a szárazabb, nyelvtani részekhez is olyan kreatív és érdekes feladatokat és módszereket mutatott, amelyek tényleg évlezetessé teszik a nyelvtanulást! Szóval aki tartalmas és vidám órákon szeretne résztvenni, annak Berni a lehető legjobb választás!:)

Köszönöm, hogy a legjobb tanárt biztosítottátok a számomra Ildi személyében. Az első ingyenes órán felmérte a tudásom, és átbeszéltük, hogy miért szeretnék németül tanulni. Az órák változatosak voltak és soha nem voltak unalmasak. A számomra kijelölt tanár figyelt arra, hogy a külön nekem összeállított tananyagot értsem is meg, ne csak megtanuljam. Imádtam az órákat, amik jó hangulatban teltek. Pontosan azt kaptam az előfizetésemért, amit megbeszéltünk. Utólag is benneteket választanálak, nálatok élveztem a nyelvtanulást.

Zsombor, Budapest

Kószóné Papp Ildikó, Magyarország

Online tanfolyamok

1.jpg
3.jpg
2.jpg
4.jpg
1.jpg

Tanítványaink a nálunk megszerzett tudásukat többek közt a következŐ cégeknél kamatoztatják bel- és külföldön:

 • BOSCH Magyarország

 • RENAULT Magyarország

 • DENTAL UNION Kft.

 • KUSCHELMAMA - Babytragen und mehr

 • DENT-ELITE Fogszakorvosi - Szájsebészeti és Fogfehérítő Centrum

 • PENNY MARKET 

 • RAIFFEISEN BANK Magyarország        

 • NORTHGATE-ARINSO - NGA Human Resources

 • LIDL Magyarország

 • MERCEDES BENZ MAGYARORSZÁG

 • EPAM Software Product Development Services

 • Mondelēz International

 • Pappas Auto

 • Cognizant Technology Solutions Kft.

 • DM

 • Magyar TELEKOM

 • Hard Rock Café München

 • KCI, Kinetic Concepts Inc.

 • Skazka Bridal

 • KÉSZ Építő és Szerelő Zrt.

 • Hanseatische Hausbau GmbH

 • STA Travel

 • BIPA

 • IT Services Hungary

 • Cellent

 • REWE

 • EDEKA

 • Österreich Institut Budapest

 • SLK Klinikum am Gesundbrunnen

 • SWISS Air

 • Procter & Gamble Genf

 • General Electrics