legyél a vendégünk egy németórára!

mindenképpen ajánljuk neked, ha...

szeretnél megismerkedni velünk, mielőtt elkezdenénk a közös tanulást

szeretnéd, hogy felmérjük jelenlegi tudásod, hogy ahhoz mérten tudjuk összeállítani a tudásodra szabott tananyagot

szeretnéd velünk megismertetni a némettanulással kapcsolatos céljaidat, hogy hatékonyan tudjunk neked segíteni az elérésében

szeretnéd egyeztetni velünk, mely időpontok a megfelelőek számodra a tanórákhoz

hogyan zajlik az ingyenes próbaóra?

Miután felvetted velünk a kapcsolatot, időpontot egyeztetünk a próbaórára. Ez egy kb. 45 perces óra lesz, amikor megismerkedünk, és elmondasz minden fontosat az eddigi némettanulásodról és hogy milyen célt szeretnél elérni. Felmérjük a jelenlegi tudásszintedet és minden részletet egyeztetünk a tanulással kapcsolatban, illetve minden felmerülő kérdésedre választ kapsz. A próbaóra minden új tanítványunk számára egy egyszeri, és teljesen ingyenes lehetőség.

A próbaórát leendő oktatód tartja meg neked. Csapatunk tagjait személyesen és nagy gondossággal választottam ki, ők mind az általunk képviselt minőséget nyújtják az óráikon, és én is folyamatosan kapcsolatban állok velük. Bemutatkozásukat itt olvashatod el.

információk a tanórákról

Tanóráinkon professzionális útmutatást kapsz. A próbaórán megbeszéltek alapján kiválasztjuk azokat a tananyagokat, amelyek a te személyes fejlődésedet szolgálják. Mi nem ugyanazt a tananyagot húzzuk rá minden diákunkra, hanem folyamatosan figyelünk a visszajelzésekre és az egyéni igényeknek megfelelően alakítjuk a tananyagot.

Az írásbeli feladatokkal nem a tanóra idejét húzzuk, hanem ezt házi feladat formájában fogod elvégezni (melyet mi órán kívül javítunk ki és küldünk vissza neked). Az órán bármilyen felmerülő kérdésedet megválaszoljuk. Nincs rossz kérdés, kivéve a fel nem tett kérdést!

hány perces egy tanóra?

Milyen hosszú az ideális nyelvóra

A tanítványaink általában 60 illetve 90 perces órákon tanulnak velünk.

 

A 60 perces tanóra már alkalmas arra, hogy több mindenre jusson idő, még ha ez az idő nem is túl sok. Ahhoz, hogy mérhető tempóban haladj a némettanulással, minimum heti 2x60 perces órát javaslunk.

 

A 90 perces tanóra a legideálisabb, mert ebbe minden belefér, ami fontos. Elég idő jut arra, hogy megismerj egy új nyelvtani témát, majd azt egyből szóban is alkalmazd, sőt, a 90 percbe még a kötetlen kommunikáció gyakorlása és a hallásértésed fejlesztése is belefér, tehát a lehető legtöbb oldalról támogatjuk a nyelvtudásod fejlődését. Heti min. 2x90 perces tanórát javaslunk, ha látványosan szeretnéd fejleszteni a némettudásodat.

 

Alapvetően nem javasoljuk a 45 perces tanórát, mert túl rövid ahhoz, hogy minden készséged fejlesztésére jusson idő. A 45 perces tanórával abban az esetben tudsz fejlődni, ha min. heti 3-4 órát veszel.

Mennyibe kerül egy németóra nálunk?

Egy 45 perces tanóra 3800 Ft / 11 Euro / 12 CHF.

Egy 60 perces tanóra 4900 Ft / 14 Euro / 15 CHF.

Egy 90 perces tanóra 7500 Ft / 22 Euro / 23 CHF.

Anyanyelvi órák, C1-es (felsőfokú), C2-es (anyanyelvi) szint és szaknyelvi órák díja:

60 perces óra: 5200 Ft / 17 Euro / 18 CHF.

Fizethetek Euróban, Frankban vagy más pénznemben?

 

Igen. Vállalkozásunk Magyarországon van bejegyezve, a vállalkozói számlánk Forint számla. Forinttól eltérő pénznemben való utalás a Transferwise szolgáltatáson keresztül lehetséges. 

A Transferwise előnyei:

 • gyors, megbízható, nemzetközileg ismert

 • pontos összeget lehet vele küldeni eltérő pénznemek között

 • alacsony utalási díj

 • nincs banki árfolyam átváltási költség!

*Forinttól eltérő pénznem sima banki utalással való küldése esetében minden felmerülő költség a küldő felet terheli!

óralemondás

Az órákat legkésőbb 24 órával a leegyeztetett időpont előtt lehet térítésmentesen lemondani.

hogyan készülj fel a próbaórára?

Kérjük, a PRÓBAÓRA ELŐTT teszteld, jól működik-e a készüléked, a headseted, az interneted/wifid és a Skype-od. Az általunk kínált ingyenes próbaóra egyszeri lehetőség, ezért fontos, hogy működő, letesztelt rendszerrel kezdd meg a próbaórát.

Egy nyelvórán, főleg, ha interneten zajlik, extrém fontos a tökéletes hangminőség. Külön szeretnénk kihangsúlyozni a HEADSET fontosságát. Headset = fülhallgató + mikrofon ("füles")   

 

Az online órákhoz ezekre van szükséged: 

 • stabil, gyors internet - hogy ne akadozzon a Skype

 • megfelelő WiFi- és Router-beállítás - hogy ne szakadozzon az internet

 • jól működő PC/Laptop/Tablet/Mobiltelefon - lassú, régi készülékek nem képesek megfelelő hangminőséget biztosítani

 • ha mobiltelefonról Skype-olsz: legyen mégegy készüléked, melyen megfelelő nagyságban látod a feladatlapokat, tananyagokat

 • headset (jól működő, fülhallgató+mikrofon!) - headset nélkül sok probléma felléphet: visszhangzás, hullámzó hangerősség, háttérzajok felerősödése, "dobozos" hang, laptop ventillátorjának zúgása, stb

 • Skype aktuális verziója - régi verziók instabillá válnak

 • rendszereid frissítése lehetőleg ne az óra alatt történjen, mert belassítja a Skype-ot (is)

 • doc, pdf, jpeg, gif fájlok megnyitására alkalmas programok legyenek fenn a készülékeden - Feladatlapjaink használatához szükséged lesz rájuk! 

honnan tudom letölteni a szükséges programokat?

A gördülékeny tanuláshoz elengedhetetlenek a támogató programok beszerzése, ha még nem rendelkezel velük. 

Az alábbi gombokra kattintva le tudod tölteni az általad használt rendszerhez illő alkalmazásokat, programokat.

Ezek teljesen hivatalos forrásból való letöltések, mi sem támogatjuk az illegális forrásokból származó programokat.

Az óvatosság itt sem elhanyagolható, érdemes vírusirtó programmal felvértezni a számítógépedet, telefonodat, tabletedet a letöltésből eredő esetleges vírusok elkerülése végett.

Windows: 

Linux:

Android:

 

 

IOS:

Windows

telefon: 

jelentkezz még ma próbaórára!

 

Köszönjük jelentkezésedet! Üzenetedre igyekszünk mihamarabb válaszolni. Amennyiben pár nap elteltével nem érkezik válasz, az technikai hiba is lehet. Ilyenkor kérjük, ismételd meg az üzenetküldést.