top of page

legyél a vendégünk egy németórára!

mindenképpen ajánljuk neked, ha...

szeretnél megismerkedni velünk, mielőtt elkezdenénk a közös tanulást

szeretnéd, hogy felmérjük jelenlegi tudásod, hogy ahhoz mérten tudjuk összeállítani a tudásodra szabott tananyagot

szeretnéd velünk megismertetni a némettanulással kapcsolatos céljaidat, hogy hatékonyan tudjunk neked segíteni az elérésében

hogyan zajlik az ingyenes próbaóra?

Miután felvetted velünk a kapcsolatot, időpontot egyeztetünk a próbaórára. Ez egy kb. 30 perces óra lesz, amikor megismerkedünk, elmondasz minden fontosat az eddigi némettanulásodról és hogy milyen célt szeretnél elérni. Felmérjük a jelenlegi tudásszintedet és minden részletet egyeztetünk a tanulással kapcsolatban, illetve minden felmerülő kérdésedre választ kapsz. A próbaóra minden új tanítványunk számára egy egyszeri, és teljesen ingyenes lehetőség.

Hogyan tudsz felkészülni a próbaórára, hogy a maximumot tudd belőle kihozni? Görgess lejjebb és olvasd el tanácsainkat (Hogyan készülj fel a próbaórára?).

információk a tanórákról

hány perces egy tanóra?

Milyen hosszú az ideális nyelvóra?

Tanítványaink 60 illetve 90 perces órákon tanulnak velünk.

 

A 60 perces tanóra már alkalmas arra, hogy több mindenre jusson idő, még ha ez az idő nem is túl sok. Ahhoz, hogy mérhető tempóban haladj a némettanulással, minimum heti 2x60 perces órát javaslunk.

 

A 90 perces tanóra a legideálisabb, mert ebbe minden belefér, ami fontos. Elég idő jut arra, hogy megismerj egy új nyelvtani témát, majd azt egyből szóban is alkalmazd, sőt, a 90 percbe még a kötetlen kommunikáció gyakorlása és a hallásértésed fejlesztése is belefér, tehát a lehető legtöbb oldalról támogatjuk a nyelvtudásod fejlődését. Heti min. 2x90 perces tanórát javaslunk, ha látványosan szeretnéd fejleszteni a némettudásodat.

 

Alapvetően nem javasoljuk a 45 perces tanórát, mert túl rövid ahhoz, hogy minden készséged fejlesztésére jusson idő. A 45 perces tanórával abban az esetben tudsz fejlődni, ha min. heti 3-4 órát veszel.

mit nyújtunk neked az órákon?

Ismerd meg, hogyan dolgozunk mi:

 • Tanóráinkon professzionális útmutatást kapsz tőlünk. 

 • A próbaórán megbeszéltek alapján kiválasztjuk azokat a tananyagokat, amelyek a te személyes fejlődésedet szolgálják.

 • Mi nem ugyanazt a tananyagot húzzuk rá minden diákunkra, hanem folyamatosan figyelünk a visszajelzésekre és az egyéni igényeknek megfelelően alakítjuk a tananyagot. 

 • Az írásbeli feladatokkal nem a tanóra idejét húzzuk, hanem ezt házi feladat formájában fogod elvégezni. 

 • A házi feladat javításával nem a Te idődet húzzuk. Mi órán kívül javítjuk ki és küldjük vissza neked. 

 • Az órán bármilyen felmerülő kérdésedet megválaszoljuk. Nincs rossz kérdés, kivéve a fel nem tett kérdést!

 • Biztos lehetsz benne, hogy mi nem felejtjük el a megbeszélt időpontodat és eltűnni sem fogunk váratlanul, hiszen nagyon sok munkánk van abban, hogy idáig eljutottunk és hivatásunknak tekintjük a tanítást. Másrészről pedig tiszteljük annyira a hozzánk jelentkezőket, hogy ilyet sosem tennénk. 

 • A számlázás nálunk mindig precízen és kiszámíthatóan zajlik, ebben egy professzionális asszisztens segít minket. Bármikor lehetőséged van lekérdezni az aktuális egyenlegedet.

 • Mi nem a mennyiségre, hanem a minőségre törekszünk. Éppen ezért húztunk egy felső határt a vállalt óraszámunkat illetően, hiszen túlterhelten nem tudnánk minden tanulónkra megfelelő figyelmet és koncentrációt fordítani. 

 • Ha velünk tanulsz, segítünk célod kitűzésében, az ahhoz elvezető út meghatározásában. Ehhez trénerként és vállalkozóként szerzett tapasztalatunkkal, tippjeinkkel tudunk ellátni.

 • Óráinkon biztos lehetsz benne, hogy nem az elavult tankönyvi anyagot tanítjuk, hanem azt, amit a német anyanyelvűek is használnak.

 • Mindig azon vagyunk, hogy az órán egy "Mini-Németországot" teremtsünk számodra: a lehető legtöbbet beszélünk és beszéltetünk téged németül. 

 • Mi valóban az életünk részeként, aktívan használjuk a német nyelvet: Marcus anyanyelvi német, Szilvi pedig vele kommunikál a nap nagy részében németül. Nekünk a telefonunk, a levelezőnk, a fb-unk is németre van állítva, és a sorozatokat, filmeket is mindig németül nézzük :) Egyszóval németül éljük az életünket.

 • Nagyon sokat foglalkoztunk módszertannal, de több mint 2 évtized tapasztalattal a hátunk mögött azt valljuk, hogy minden tanuló egyedi és akkor tud a legjobban fejlődni, ha felismerjük, mi szolgálja őt a legjobban a fejlődésben. 

 • Ezért mi sosem egy bizonyos módszert alkalmazunk mindenkinél, hanem egyénre szabjuk az órákat

 • Tanulóinkkal többször is egyeztetünk a céljuk felé haladó úton és "fine tuningoljuk" az utat, sőt, szükség esetén a célt is! 

 • A mi célunk az, hogy Te elérd a kitűzött célodat. A te sikered a mi sikerünk is. Nem a felesleges időhúzás az érdekünk, hanem a célod elérése. Hogy mikor érsz el odáig, az rajtad múlik - mi minden támogatást megadunk hozzá.

Mennyibe kerül egy németóra nálunk?

Egy 60 perces tanóra díja 19 Euro / 18 CHF.

Egy 90 perces tanóra díja 28 Euro / 27 CHF.

Anyanyelvi órák, C1-es (felsőfokú), C2-es (anyanyelvi) szint és szaknyelvi órák díja:

60 perces óra: 25 Euro / 24 CHF.

Fizethetek Euróban, Frankban vagy más pénznemben?

 

Igen. Vállalkozásunk Magyarországon van bejegyezve. Az óradíj utalásához választhatod forint vagy eurós számlánkat is. Ha más pénznemben szeretnéd indítani az utalást (pl. CHF, GBP, USD), akkor a Wise (korábban Transferwise) szolgáltatását ajánljuk.

A Wise előnyei:

 • gyors, megbízható, nemzetközileg ismert

 • pontos összeget lehet vele küldeni eltérő pénznemek között

 • alacsony utalási díj

 • nincs banki árfolyam átváltási költség (mint a sima banki utalásoknál).

Sima banki utalással való küldés esetében minden felmerülő költség (pl. árfolyam átváltási díj) a küldő felet terheli.

óralemondás

Az órákat legkésőbb 24 órával a leegyeztetett időpont előtt lehet térítésmentesen lemondani.

hogyan készülj fel a próbaórára?

próbaóra contact form

Kérjük, a PRÓBAÓRA ELŐTT teszteld, jól működik-e a készüléked, a headseted, az interneted/wifid és a Skype-od. Az általunk kínált ingyenes próbaóra egyszeri lehetőség, ezért fontos, hogy működő, letesztelt rendszerrel kezdd meg a próbaórát.

Egy nyelvórán, főleg, ha interneten zajlik, extrém fontos a tökéletes hangminőség. Külön szeretnénk kihangsúlyozni a HEADSET fontosságát. Headset = fülhallgató + mikrofon ("füles")   

 

Az online órákhoz ezekre van szükséged: 

 • stabil, gyors internet - hogy ne akadozzon a Skype

 • megfelelő WiFi- és Router-beállítás - hogy ne szakadozzon az internet

 • jól működő PC/Laptop/Tablet/Mobiltelefon - lassú, régi készülékek nem képesek megfelelő hangminőséget biztosítani

 • ha mobiltelefonról Skype-olsz: legyen mégegy készüléked, melyen megfelelő nagyságban látod a feladatlapokat, tananyagokat

 • headset (jól működő, fülhallgató+mikrofon!) - headset nélkül sok probléma felléphet: visszhangzás, hullámzó hangerősség, háttérzajok felerősödése, "dobozos" hang, laptop ventillátorjának zúgása, stb

 • Skype aktuális verziója - régi verziók instabillá válnak

 • rendszereid frissítése lehetőleg ne az óra alatt történjen, mert belassítja a Skype-ot (is)

 • doc, pdf, jpeg, gif fájlok megnyitására alkalmas programok legyenek fenn a készülékeden - Feladatlapjaink használatához szükséged lesz rájuk

 • keress egy nyugis és kényelmes helyet, ahol nem zavar senki és magadra tudsz figyelni :)

honnan tudom letölteni a szükséges programokat?

A gördülékeny tanuláshoz elengedhetetlenek a támogató programok beszerzése, ha még nem rendelkezel velük. 

Az alábbi gombokra kattintva le tudod tölteni az általad használt rendszerhez illő alkalmazásokat, programokat.

Ezek teljesen hivatalos forrásból való letöltések, mi sem támogatjuk az illegális forrásokból származó programokat.

Az óvatosság itt sem elhanyagolható, érdemes vírusirtó programmal felvértezni a számítógépedet, telefonodat, tabletedet a letöltésből eredő esetleges vírusok elkerülése végett.

Windows: 

Linux:

Android:

 

 

IOS:

Windows

telefon: 

jelentkezz még ma próbaórára!

Köszönjük jelentkezésedet! Üzenetedre igyekszünk mihamarabb válaszolni. Amennyiben pár munkanap elteltével nem érkezik válasz, az technikai hiba is lehet. Ilyenkor kérjük, ismételd meg az üzenetküldést.

bottom of page